bluecult.blogg.se

Nu gräver vi jeans i Nevada

http://www.svtplay.se/video/1994422/avsnitt-3-jeans
 
 
MISSA INTE! Detta finns tillgängligt i ca 30 dagar. Det är ren kärlek och ett absolut måste att inspireras från, till oss alla jeans entusiaster här ute tyvärr kan nog inte något land utanför Sverige se denna men ni som kan, GÖR DET!
Det handlar om jeans, vi får följa en kille som heter Victor Fredbäck som är denimsamlare, berätta om sina otroliga resor till Nevada och gräva efter jeans i gruvschackt. Vi följer Levi's designchef ut på Rose bowl marknad på vintageklädes shopping. Mfl stora kända människor från Acne, cheap monday, denim demon, vouge osv som berättar lite om världens absolut finaste plagg genom tiderna.
Denim - Still on top, Still going strong!
http://www.svtplay.se/video/1994422/avsnitt-3-jeans
 
 
101 easy denim tips, wash, wear and care.
http://www.stylecaster.com/denim-tips/#_a5y_p=1641496
 
bilder från google - En kund kom in en dag, berättade om sin resa till en ranch i Montana, vet ni vad just den ranchen sa? Det är lite ironiskt faktiskt. - Wrangler is the jeans to wear in west, everything else is just fashion. WTF!? liksom ahha 1853 var Leevi Staruss ute på marknaden och gjorde sig ett namn, IN THE WEST. Kom igen nu, denna ranch skulle jag med glädje vilja hälsa på och visa dom ett och annat.

Kommentera här: